Betalings- en reserveringsbeleid

 

Beste klanten,

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw interesse in onze lessen en workshops. Om een vlotte ervaring voor al onze klanten te garanderen, hanteren wij een reserverings- en betalingsbeleid. Wij vragen uw vriendelijke medewerking om dit beleid te volgen.

Reserveringen: Reserveringen voor onze lessen en workshops zijn verplicht. Door een reservering te maken, verzekert u zichzelf van een plaats in de gewenste sessie. Alle reserveringen dienen vooraf te worden betaald om uw plaats te bevestigen.

Betalingsopties: Wij bieden de mogelijkheid om contant of online te betalen tijdens het reserveringsproces. Het is daarom verplicht om voor de optie ‘contant’ of ‘online betalen’ te kiezen tijdens het reserveren van uw lessen en/of workshops.

No-Show Beleid: Indien u een reservering maakt maar minder dan 48u voordien niet verwittigd of niet komt opdagen zonder voorafgaande kennisgeving, blijft de verplichting tot betaling van de gereserveerde sessie van kracht. In dit geval vragen wij u om de betaling online te regelen volgens de instructies die u per e-mail ontvangt.

Wij waarderen uw begrip en medewerking bij het naleven van ons reserverings- en betalingsbeleid. Deze maatregelen stellen ons in staat om een eerlijke en professionele service te bieden aan al onze klanten.

Indien u vragen heeft over ons beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan ​​altijd klaar om u te helpen.

Sportieve groetjes,Team
NaYo